Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 12 februari 2019

KLETSCAFE VAN CARNAVAL TOT PROVINCIALE VERKIEZINGEN

Weet u waarom u moet stemmen de komende provinciale verkiezingen?

Wij ook niet! Daarom hebben wij 2 lijsttrekkers voor Provinciale Staten van Brabant uitgenodigd om het ons te vertellen. Anne-Marie Spierings van D66 Noord-Brabant en Marianne Van de Sloot van het CDA Brabant. Zij gaan in debat over inhoudelijke thema’s maar laten ons ook weten waar de provincie over gaat en waarom stemmen wel degelijk belangrijk is.

Verder dit Kletscafé: een ondernemer die wel een hele interessante carrière move maakt, van brood naar siervissen en nog een aantal interessante spelers rond de binnenstad. Welke kant gaan we op als het gaat om winkelen en de stad?

Nieuw is ook onze vaste columnist Ronald Vermeulen, die op geheel eigen wijze het Kletscafé evalueert.

Ook komen nog Mienus de 14e en onze andere stadsvertegenwoordiger de nieuwe burgemeester Mark Buijs aan het woord. Kortom; het beloofd een leerzame en gezellige middag te worden. De presentatie is in handen van Martine Huijbregts en Rene van Bijnen, gastpresentator is Marleen Helsloot, fractievoorzitter van D66 Oosterhout.

U krijgt van ons een lekkere kop koffie en we zien u graag op zondag 17 februari van 13.00-15.00 in theater de Bussel, entree is gratis!

Theo van Drunen laat weer een paar liedjes horen, gezelligheid gegarandeerd!