Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 23 juni 2018

AV en Maandborrel – 25 juni

Op maandagavond 25 juni houdt D66 Oosterhout een Algemene Vergadering met aansluitend een maanborrel. Elke inwoner van Oosterhout is van harte uitgenodigd voor deze borrel. De AV start om 20.00 uur. Tegen een uur of 21.00 zal de borrel worden geopend?

Waar borrelen we deze keer?

We strijken neer bij het MEK Oosterhout, aan de Veerseweg 100. Zien en spreken we je daar? De borrel is namelijk toegankelijk voor alle inwoners. D66 hoopt met de bewoners te kunnen praten over het wel en wee in de woonomgeving van de betrokkenen. In elk geval zijn de raadsleden Marleen Hemmer en Rob Schuurmans van D66 Oosterhout aanwezig. Verder zullen leden van de steunfractie ook acte de présence geven, het is tenslotte na een AV, die voor de gehele vereniging gehouden wordt.