Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 4 oktober 2017

Eerste Kletscafé op 21 oktober 2017

Op zaterdag 21 oktober 2017 van 16.00 tot 18.00 uur in café Oud Brabant, Leijsenhoek 11 in Oosterhout, zal het eerste Kletscafé van D66 Oosterhout plaatsvinden.  In ieder geval tot aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 zal er elke 3e zaterdag van de maand zo’n Kletscafé zijn met steeds weer andere thema’s en entertainment.

Op 21 oktober is het thema “Oosterhout Autovrij!”

Het zou toch wat zijn, de eerste middelgrote stad die autovrij is. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Daarvoor wordt een metrolijn aangelegd met de Markt als centraal station en aftakkingen naar noord en zuid. Eerst in Oosterhout, later naar Breda en Rijen.

Er is muziek van de Billies, Jan Schellekens verzorgt een column en natuurlijk heeft het publiek ook een stem.