Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 20 september 2017

Nieuwe start D66 Oosterhout

De fractie van D66 Oosterhout onderging in september 2017 de nodige wijzigingen. In de raadsvergadering van 19 september nam de raad afscheid van Geeta Mangon. Zij maakte plaats voor raadslid Mark van Barschot die in  diezelfde vergadering werd geïnstalleerd door burgemeester Huisman. Maarten Hooijmaijers nam zijn zetel van D66 mee naar de nieuw opgerichte partij Oosterhout Samen.

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 bestaat de fractie van D66 Oosterhout dus uit fractievoorzitter Marleen Hemmer en raadslid Mark van Barschot. Achter de schermen is ondertussen een campagneteam geformeerd van 10 enthousiaste mensen. Onder het kopje “Steunfractie” (bij D66 Oosterhout, wie zijn dat?) zijn die terug te vinden op deze website.

Na een woelige periode is D66 Oosterhout begonnen aan een nieuwe start!